Eli tänään oli vuorossa Sani, ja tällä kertaa kouluttajana oli Maria Aaltonen. Sää oli vielä huonompi kuin eilen, mutta se ei Sania haitannut. Sani toimii joskus jopa paremmin vesisateella (tai sitten muilla menee huonosti vesisateella) :D Meitä oli kaksi 1-luokkalaista ja kaksi 3-luokkalaista, joten samalla radalla ykkösluokkalaiset (eli me) mentiin helpompi versio ja kolmosluokkalaiset meni vaikeampaa rataa.

Saatiin hyviä neuvoja vähän kaikkeen, erityisesti omaan liikkumiseeni. Sanin kanssa nyt vain harjoittelemaan eteenpäin irtoamista (eli takaaleikkausta), aitojen takaakiertoa ja putken suun löytämistä. Joten namikippo käyttöön, näytti toimivan myös agilityssä.

Sanille täytyy nyt vain tilata hieroja, aitojen hyppiminen oli vähän vaivalloista. Tai ei sitä muuten suorituksessa näkynyt, vauhtia yms. oli mutta hyppäsi vähän pystyyn ja omituisessa asennossa. Joten pentujen jälkeen sen selkä jumissa, ja se vähän verotti liikkumista ainakin lopussa.

Ja omaan äänenkäyttööni täytyy myös kiinnittää huomiota. Ääneni kuulemma menee välissä vähän "kimeäksi", Sanin kanssa toimii paremman kannustava ääni, jossa vähän ikään kuin haastan sitä koko ajan...