....Mutta  tänään tehtiin vaihteeksi noutojakin. Mukaan nappasin vain 2 damia, joten niillä oli pärjättävä. Hihnojakaan ei sattunut mukaan, mutta osaavatpahan nuo nyt paikallaan pysyä, Oonan kanssa täytyi vain olla tarkkana ettei karannut noutoon. Mutta sekin huoli oli turha, hienosti pysyi paikallansa vaikka olivatkin vierekkäin kun lähetin vuorotellen noutoon. Olen edes jotain osannut opettaa oikein... =)  Siinä meidän lammikossa oli vain yksi huono puoli. Se on niin kapea, että jos  meinaa tehdä pidempiä noutoja niin nuohan kekkasivat juosta rannan kautta lähemmäs ja sitten lähteä uimaan. Sani sen tajusi kun aikani huusin sille, että nyt mennään tuosta. Oonalle oli ihan turhe huutaa, kun se oli luvan saanut niin se painoi miljoonaa menemään. Sille otin sitten vähän lyhyenpiä, sellasia josta pistin sen suoraan menemään. Ihan hyvin ne meni veteen, kauheita loikkia lammikossa ennen kuin ruvettiin uimaan. :D Palautukset Sanilta hyvin, Oonalta välissä unohtui joten sain taas sen kanssa hetken "tapella". Oonalla kuitenkin plussaa oikeasta uimatyylistä. Ja kyllä ne damit lopuksi tuli ihan käteenkin asti.

1556856.jpg
Sani palauttaa

1556863.jpg
T
uo on luullakseni Oona.. ( ?! )

1556883.jpg
No tuossa ainakin on Oona. Huomatkaa, nyt ei ui enää pystyssä!!! :D

1556889.jpg
Oona hakemassa. Lähetin sen vähän kauempaa, jotta sain tältäkin sivulta kuvaa.

1556896.jpg
Sani palauttaa.Palautus tulee vähän kierron kautta, kun kohdallani oli aika jyrkkä rinne. Alas päästiin hienosti hyppäämällä, mutta ylös ei päästy vaikka yritettiinkin. =)

Sani kävi maanantaina myös rokotuksilla, päästiin samalla kyydillä kun Sanin pentua Nemoa vietiin ekoille rokotuksille. Oma eläinlääkärimme oli sairaslomalla, joten jouduimme menemään naapurikuntaan. Ihan pätevä lääkäri oli, teki kummallekkin tarkastuksen ja hienosti se Nemokin pöydällä pysyi. =)