Tänään käytiin tuttumme luona katsomassa Nemoa, Sanin pentua. Ensimmäinen kerta kun näin Nemon luovutuksen jälkeen, ja jätkähän oli kasvanut jo 2x siitä mitä oli meiltä lähtiessään. :D
1518379.jpg

Aivan ihana tapaus, pitkästä aikaa näin tuon ikäisen pennun, niin pentukuumeenhan siitä sai. Mutta lupaisn itselleni, että neljättä koiraa ei oteta ennen kuin valmistun lukiosta, sitten lahjaksi itselleni kun pääsen ylioppilaaksi (jos pääsen). x) Otin Sanin mukaan, ei olisi kyllä varmaan lähtenyt jos olisi tiennyt mihin mennään... Se oli niin onnessaan silloin kun pennut lähtivät. Nykyään se on vielä sekompi kuin Oona, ottaa takaisin sen ajan mikä meni pentujen kanssa. Aluksi Nemo vähän vierasti, mutta kun päästiin pihalle niin johan alkoi. Ekaksi kauhea hyppiminen kaulaan ja selkään, sitten se yritti Sanin nisälle.

1518377.jpg

Sani oli aluksi hihnassa, ajattelin että jos Sani kävisi leikeissään liian kovakouraiseksi, mutta kun se oli Nemo joka ahdisteli Sania niin päästin sen vapaaksi. Menimme tapapihalle, missä koirat pääsivät leikkimään. Aluksi Sani tutki paikat, Nemo seurasi koko ajan ja roikkui korvassa (tai hännässä) kiinni. lopulta Sani kyllästyi siihen ja alkoi leikkimään.

1518384.jpg

1518389.jpg

1518398.jpg

Hetken leikkimisen jälkeen Sani sai taas hepulikohtauksen. Alkoi painamaan ihan täysiä ympyrää Nemon ympärillä, välillä pysähtyi ja taas sama. Olisivat varmaan jaksaneet riehua siellä loputtomiin, mutta vein koirat sitten sisälle kun Nemo ei ole tottunut tuollaiseen. Heti kun päästiin sisään kummatkin kävivät juomassa, ja sen jälkeen Nemo kävi maate. Leikkasin kuitenkin sen kynnet ensiksi. Taitava poikakin se jo on, osaa antaa tassua ja istua käskystä  ja maahanmenokin jo hyvällä mallilla, vähän täytyi vielä kädellä avittaa.:D Vielä sisälläkin ne jaksoivat leikkiä, Sania alkoi jo väsyttämään ja se kävi maate mutta Nemooli toista mieltä. Siinä Sani sai kerran jos toisenkin kieltää Nemoa, hauska katsoa kuinka se "koulutti" sitä. Lopulta kuintenkin lähdimme, Sani oikein juoksi autoon. Nemo tuli tietysti perässä, mutta ei ihan vielä päässyt autoon asti. :)