Tänään siis oltiin Jurvassa, agilityn merkeissä. Ei kyllä alkanut matka kovin hyvin, eksyttiin kerran ja kaksi kertaa mentiin ohi oikeasta kääntymispaikasta. Kun sitten vielä perille päästyämme huomasimme, että laukku (ja sen mukana myös rahapussi) oli jäänyt kotiin. Siinä sitten tovin kiroiltuani otin koirat pihalle ja päätettiin sitten edes jäädä katsomaan kisoja. Kun ilmottautumisaika päättyi, niin joku oli mennyt juttelemaan äitini kanssa. Kun hän sai sitten selville ettemme osallistuneet koska rahat oli jäänyt kotiin, niin hän meni kysymään tuomarilta olisiko mahdollista että maksaisimme myöhemmin pankkisiirrolla... Onneksi se sopi, ja loppujen lopuksi pääsimme kisaamaan! :D :D

Kummatkin koirat pistettiin mölleihin ( joo, Sani on jo kisannut virallisissa mutta he pistivät kummatkin koirat heti mölleihin ja avoimeen 1-luokan kisaan, niin en siinä sitten ruvennut korjailemaan, kunhan päästäisiin edes radalle..) Oona meni siis ensiksi, rata oli aika haastava möllikisaksi (sellaisia mutkia että Sanillakinteki tiukkaa) ja kun Oona kävi aina tarkistamassa putken ja pussin numerot ( sen piti itse tarkistaa, etten vain ohjaa sitä väärälle esteelle..) ja niistä yhteensä 10vp, muurilta putosi varmaan yksi pala, ja viimeisen aidan rima tippui. Saldona siis 20vp. Avoimen luokan rata oli todella haastava (yhteensä 2 ansaa). Oona meni aika puhaasti ja nopeasti, mutta renkaaseen tökkäsi. Oikealla puolella oli puomi, joka veti Oonaa puoleensa. Siinä sitten aika yritin saada sitä renkaasta läpi, jo lopuksi sitten vedätin sen niin että menin itse toiselle puolelle. Muuten siis puhdas rata, mutta renkaalta tuli hylky ( ja 10s yliaikaa kun siinä renkaalla vähän kesti). Mutta muuten ihan hyvin, Oonan kanssa haetaan nyt enneminkin kisakokemusta, niin ettei se häiriintyisi muista koirista eikä kisojen hälinästä.

1652810.jpg
Kuudes kerta toden sanoo ;)

1652813.jpg
Nyt se Oona pääsi sille puomillensa (vaikka vähän hyppäs, niin osu silti kontaktille)

Heti kun Oonan kanssa päästiin möllirata loppuun, niin vaihdoin koiran ja Sanin kanssa sama heti perään. Ne vaikeat mutkat Sani haki itse putkeen ja pussiin, muutenkin aika sujuvaa menoa. Paitsi loppusuoralla Sani juoksi putkesta tullessaan suoraan jalkoihini, siinä sitten vähän  kompuroitiin mutta kuitenkin 0-rata. Aikakin oli hyvä kompuroinnista huolimatta, 15s radan ihanneajasta nopeammin, ja vielä 2.sija!
Toiselta radaltakin olisi tullut nolla, mutta karjunnastani huolimatta Sani meni väärästä päästä putkeen. :P Mutta aika taas hyvä, 10s ihanneajasta nopeammin. Kontaktit meni vähän kiireellä, puomin kontaktin otti aika huolimattomasti. Tällä radalla sai tosiaankin juosta, ja kun taas vein Sanin ja Oonan peräkkäin niin kunto meinasi loppua. :)

1652838.jpg